woensdag, maart 21, 2012

HST-Route


Als je de laatste tijd niets hebt horen rommelen over de HST-route, dan, euh, ja wat dan eigenlijk? Voor degenen die er nog niet van hebben gehoord : dat is de 'velostrade' tussen Leuven en Brussel. Ze loopt - hoe kan je het raden - langs de HST lijn.  Eens Zaventem voorbij gaat ze langs Woluwe, de achterkant van de Nato en het kerkhof van Evere, om uiteindelijk via de LF-route Brussel binnen te duiken. Zeggen die plaatsen je niets? Alhier een track in Google Maps.
De HST-route is momenteel trouwens onze standaard route naar Brussel. Perfect? Neen hoor. Daarvoor zijn er nog te veel oversteken die niet groen zijn (of gewoon zijn), fietspaden met opendeurrisico en straten zonder fietspad waar je door de auto's weggedrumd wordt. 
Maar hoor je ons klagen?

Labels: , , , ,

2 Comments:

Anonymous olivier said...

Proficiaat
hoe lang duur het traject leuven brussel centrum van 28 km ?
als we op kantoor aankomen moeten we dan een douche nemen: is 12 minuten een gemiddelde tijd om een douche te nemen.
dus om klaar te zijn op kantoor om 9h00 wanneer moetten we vertrekken. ?

vrijdag, maart 23, 2012 1:11:00 p.m.  
Blogger Bert said...

We vertrekken om 6:15. om in te checken (afhankelijk van de wind en wie mee fietst) tussen 7:35 en 7:50. De douche neemt niet meer dan 5 minuten in beslag.
Als je om 7:00 vertrekt haal je het makkelijk tegen 9:00. (Maar dan is het wel onaangenaam druk in Brussel).
En of die douche noodzakelijk is? In de zomer zweet je meer op de trein dan op de fiets... . Gewoon gezond verstand gebruiken. 's Ochtends houden we het sowieso rustig. Zweten is voor de terugrit.

zondag, maart 25, 2012 11:57:00 a.m.  

Een reactie posten

<< Home