vrijdag, mei 11, 2007

Met Peter en Sofie naar Leuven
het verslagje van de tocht met valpartij én platte band volgt nog !

1 Comments:

Blogger Björn said...

"Kyotoën met StuBru": verslag van een heus spektakel

Op 11 mei was het 'ik kyoto'-dag op Studio Brussel. Vroeg in de ochtend leidde StuBru-presentator Tomas De Soete een karavaan ongemotoriseerde pendelaars van Gent naar Brussel. 's Namiddags deed Peter Van de Veire dat nog eens over met een fietstocht (deels met rollend café) van Brussel naar Leuven. De dag begon grijs en grauw. Maar dat kon de pret niet bederven. Tomas stapte van de elektroboot over op ligfietsen, kruiwagen, enz. Regen en modder konden hem en zijn fans niet stoppen. Opmerkelijk was Johny, die al skeelerend het hele parcours van Gent naar Brussel aflegde. "Moeten we nog doen", zie Tomas bij aankomst.

Peter en Sofie hadden in de namiddag beter weer. Het geluk was aan hun zijde. Zelfs een platte band kon Peter niet stoppen. In Heverlee stapte hij over op een mega-bierfiets. Hij trapte en zag dat het goed was.

Met 'ik kyoto' daagt Bond Beter Leefmilieu iedereen uit eens op een andere manier naar het werk te gaan. En dat, het mag gezegd, is bijzonder goed gelukt op 11 mei. Voor wie er niet bij was, valt op de nieuwe site van Studio Brussel te herbeleven.

Herbeleef deze dolle pret:

- fotoverslag op BBL pagina
- Bekijk de StuBru-MMS-fotos van de actie
- Ook op de blog 'gefietst' staan heel wat foto's van de tocht van Brussel naar Leuven

dinsdag, mei 29, 2007 11:45:00 a.m.  

Een reactie posten

<< Home