donderdag, maart 06, 2014

Fietsen zonder Roos

En neen, het lag niet aan de kwaliteit van onze shampoo.

Hier een stukje uit de mail waarmee het begon :

    In opdracht voor het departement Mobiliteit van de *Vlaamse Overheid *maken we een *filmpje over fietsen in Vlaanderen* dat getoond zal worden op het fietscongres einde maart en eventueel ook op hun website. Het wordt een hip en positief filmpje met leuke enthousiaste mensen die het fietsen in al haar vormen promoten. We tonen ook dat er de laatste jaren veel gedaan werd qua fiets-infrastructuur en dat er nog veel te gebeuren staat (o.a. uitbreiding fietssnelwegen).
    ...
    Wij zouden heel graag de host van het filmpje Roos Van Acker samen met jou en je fietspoolkameraden een stukje laten fietsen op fietssnelweg Leuven-Brussel en wat korte quotes van jullie afnemen. Kan dit voor jullie op *donderdag 6 maart ’s morgens*? En zou het mogelijk zijn om jullie fietstraject even door te geven. Ik weet niet of jullie voorbij het station in Kortenberg komen? 

Uiteindelijk speelde Roos mee in andere scènes. Maar haar afwezigheid werd ruimschoots gecompenseerd door heel veel heel schoon volk. Zie maar (klikken om te vergroten ):

2 Comments:

Blogger Wouter said...

Fijn om deze ochtend een paar oude gezichten terug te zien - na 10 jaar LBL-fietsen lijkt het erop dat men eindelijk wat geld wil investeren in deze route om ze te optimaliseren (te beginnen met de knikjes).
Het idee vd blog en het feit dat we daarmee toch wel wat aandacht gecreëerd hebben werpt eindelijk zijn vruchten af...

donderdag, maart 06, 2014 9:45:00 p.m.  
Blogger Björn said...

Niet veel bekende, maar wel blije gezichten gezien.
Ook al weer 10 jaar geleden dat we het traject nog regelmatig deden ;-)
Werken dichterbij huis heeft ook zijn voordelen!

vrijdag, maart 07, 2014 8:56:00 a.m.  

Een reactie posten

<< Home